Ένα κελάρι κρασιού στο υπόγειό σας

Σας αρέσει ένα καλό ποτήρι Cabernet ή ίσως ένα βαθύ κόκκινο λιμάνι είναι το αγαπημένο σας; Προτιμάς το λευκό ή το κόκκινο; Μία από τις απολαύσεις που έχουν πολλοί στην κοσμική τους ζωή είναι ένα αγαπημένο ποτήρι κρασί; Είτε πρόκειται για μεσημεριανό γεύμα με φίλους είτε για δείπνο ανάμεσα στην οικογένεια … Το κρασί σερβίρεται συχνά σε κάθε περίσταση.

Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες ποικιλίες κρασιού στον κόσμο σήμερα. Πολλές χώρες φημίζονται για τους ιδιαίτερους τύπους κρασιού τους. Είτε είστε γνώστης του κόκκινου κρασιού, του λευκού κρασιού, είτε των νέων παγωμένων οίνων από τον Καναδά, όλοι απολαμβάνουν ένα καλό ποτήρι κρασί.

Έχετε σκεφτεί ποτέ να φτιάξετε τη δική σας κάβα; Ίσως, έχετε κάποιο επιπλέον δωμάτιο στο υπόγειο. Το υπόγειο θα ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να χτίσετε μια κάβα, επειδή το κρασί αρέσει να αποθηκεύεται σε μια δροσερή τοποθεσία. Μπορείτε να φανταστείτε να έχετε τη δική σας κάβα με όλο τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για να φτιάξετε το δικό σας κρασί.

Φυσικά, θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο κοινωνικό σας ημερολόγιο για να φιλοξενήσετε όλους τους επιπλέον επισκέπτες του σπιτιού που θα είχατε.
Συνειδητοποιήσατε όμως ότι υπάρχει μια ατελείωτη ποσότητα αξεσουάρ κρασιού στην αγορά που θα κάνουν την ποτό σας πιο ευχάριστη; Για παράδειγμα, υπάρχουν αξεσουάρ κρασιού όπως διαγνωστικά εργαλεία γήρανσης που θα βοηθήσουν στην παλαίωση ενός μπουκαλιού κρασιού κάθε δευτερόλεπτο που βυθίζονται στο κρασί.
Υπάρχουν επίσης συστήματα διαχωρισμένου αέρα κελάρι κρασιού, αρώματα κρασιού και κιτ ουσίας, ειδικά μηχανήματα φελλού κρασιού και συστήματα διανομής και συντήρησης κρασιού. Αν θέλετε να διατηρήσετε το κρασί σας παγωμένο, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί υπέροχοι τύποι ψυγείων κρασιού που σας επιτρέπουν να διατηρήσετε το κρασί σας στην τέλεια θερμοκρασία.

Υπάρχουν κουβάδες σαμπάνιας για να κρατήσετε αυτό το μπουκάλι με ειδικές φουσκάλες, ειδικά ανοιχτήρια που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε τον φελλό με αβίαστο τρόπο, και υπάρχουν ψαλίδια που είναι είτε φθηνά είτε πολυτελή. Έρχονται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και μπορεί να κυμαίνονται σε τιμή από μερικά έως και εκατοντάδες ευρώ.

Επομένως, σκεφτείτε λίγο για να φτιάξετε τη δική σας κάβα; Θα είχατε στη διάθεσή σας μια συλλογή από τα αγαπημένα σας κρασιά όποτε οι φίλοι ή η οικογένειά σας πήγαιναν για μια επίσκεψη; Μπορείτε να αγοράσετε μονάδες ραφιού κρασιού που μπορούν να στοιβάζονται. Έρχονται σε όλα τα μεγέθη και συναρμολογούνται εύκολα. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα μπουκάλια κρασί σας επιτρέπουν η φαντασία σας.

Απλά σκεφτείτε τα πολλά είδη κρασιού που θα μπορούσατε να έχετε αν είχατε μια μεγάλη κάβα. Θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας μπουκάλια κρασιού για χρόνια και να τα παρακολουθήσετε να γερνούν στην τελειότητα.

Ναι, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία κρασιών στην αγορά σήμερα που θα ικανοποιήσει κάθε λάτρη του κρασιού. Εάν χρειάζεστε σχέδια για να φτιάξετε την κάβα σας,
είναι τόσο εύκολο όσο το να πηγαίνετε στο Διαδίκτυο και να αναζητήσετε το σχέδιο που θα ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.